tiistai 23. lokakuuta 2012

Syysmasistelua?

Täytyy myöntää, ettei minua ole huvittanut pitkään aikaan päivitellä blogia. Harmittaa, että kunnollista luonnonvaloa on päivä päivältä vähemmän, jolloin esimerkiksi meikkikuvien ottaminen on melko hankalaa. Sitäpaitsi, olen reilun kuukauden kulkenut ihmisten ilmoilla pelkän meikkipohjan ja ripsarin voimin. Hmm, mistähän saisin taas inspiraatiota tähän hommaan? :)

Mutta, kynsiä on tullut tehtyä tässä taukoilun aikanakin. Kumpikaan kuvista ei ole otettu aivan tuoreista kynsistä, joten kasvurajaa saattaa näkyä :s



Tämmöistä tällä kertaa. Pitää laittaa kohta tilaukseen uusia geelejä ja muuta kivaa. Enköhän pian palaa taas linjoille! Ja muutes, huomasin, että hiljaisuudestani huolimatta olen saanut uuden lukijan, tervetuloa vaan lukijaksi :)

4 kommenttia:

  1. Teet tosi hienoja kynsiä sekä meikkejä! Luin blogia hetkisen ja sitten aloin miettimään että aivan huikea blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta palautteesta ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  2. Ihana tää sun blogi ja tosi kivoja kynsiä teet :) löysin sun blogin ihan sattumalta kun tilasit cesarilta jotain kynsijuttuja ja hoidan cesarin tilaukset ni bongasin sun blogiosotteeen sielt, sori oli pakko tulla kyyläileen :) Ihan pakko alkaa lukee tätä :)

    VastaaPoista