lauantai 8. syyskuuta 2012

Ihana putsari


 
Haluan esitellä huipputuotteen kasvojen perusteelliseen puhdistamiseen.

Minä suosin meikinpoistossa kaksoispuhdistusta. Moni varmasti tietää jo, mistä tässä on kyse, mutta jos joku ei tiedä niin selvennän hieman. Kaksoispuhdistuksen idea on, että ensimmäiseksi iholta poistetaan meikki omalla tuotteella, tämän jälkeen puhdistetaan kasvojen iho toisella tuotteella.

 Itse suosin ensimmäisessä vaiheessa puhdistusöljyä. (Lumenen puhdistusöljy, joka on valitettavasti lopetettu, jemmassa on vielä n. 6 pulloa, jotka olenn bongannut poistopisteistä :D) Öljyä otetaan kuiviin käsiin ja pyöritellään kuivalle iholle, jolloin öljy irrottaa paksunkin meikin iholta todella tehokkaasti. Näin poistan samalla myös vedenkestävän silmämeikin. Kun kaikki meikki on irronnut, huuhtelen kasvoni ja siirryn seuraavaan vaiheeseen...

...Lancome Gel Eclat Clarifying Cleanser Pearly Foam. Olen rakastunut tähän vaahtoavaan, hyvin saippuamaiseen putsariin. Tätä otetaan siis kosteisiin käsiin (herneen kokoinen nokare riittää hyvin) ja hierotaan kostealle iholle, jolloin tuote muuttuu ihanan pehmeäksi vaahdoksi. Puhdistusöljyn jättämä öljymäisyys häviää, ihosta tulee ihanan raikas ja puhdas, ilman kiristävää tunnetta. Tämän tuotteen olen todennut itselleni hyväksi, mutta voi olla, että kaikkein kuivaihoisimmille tämä voi olla liian tuju tuote. Tämä on tarkoitettu enemmänkin normaali- ja sekaihoisille.


Joillain sarjoilla on omat tuotteet kaksoispuhdistukseen, (esim. Sensai ja Clinique) mutta siihen voi käyttää oikeastaan mitä vain. Joskus kun minulla on erikseen silmämeikinpoistoainetta, poistan silmämeikit ensin, sitten poistan meikin puhdistusmaidolla ja lopuksi kasvot vielä jollain puhdistusgeelillä. Nykyään suosin ykkösvaiheessa öljyä, koska sillä saan samalla silmämeikit pois.

Olen käyttänyt kaksoispuhdistusta nyt n. 1,5 vuotta, enkä voisi enää kuvitellakaan käyttäväni vain yhtä tuotetta. Osasyy siihen on toki se, että käytän päivittäin niin paljon meikkiä, että se määrä ei edes yhdellä tuotteella lähtisi :)

Kuten tuosta kuvasta voi huomata, oma tuubini on hieman kärsinyt, eikä tuotetta ole enää jäljellä kuin jämät. Vaikka tykästyinkin tähän todella paljon, haluan kokeilla jotain uutta tuotetta seuraavaksi.  Tämä muistuttaa koostumukseltaan paljon Sensain Silky Purifying Creamy Soapia, jota olen myös testannut joskus. Nyt haluan löytää saman tyylisen tuotteen markettipuolelta, saa nähdä onnistunko ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti