torstai 6. syyskuuta 2012

Meikkejä viikon takaa





Kamera käy aina silloin, kun jaksan värittää silmiäni jollain muullakin kuin ripsivärillä :) Tässä siis kaksi sellaista päivää ikuistettuna.

Ensimmäisessä meikissä käytin muistaakseni 88-palettia ja jotain Lumenen Natural Coden vanhaa luomiväriä. Kivasti huomasin vasta kuvien ottamisen jälkeen, että  toisen kulmakarvan alle oli jo ehtinyt tulla tahra ripsiväristä :) Muita samasta ongelmasta kärsiviä? :D


Liikkuvalla luomella siis Lumenen vaaleanpunaista väriä, varjostuksissa mattaa violettia ja sisänurkassa kultaa.


Toinen "päivän look" pääsee myös esittelyyn. Omistan Diorin Cannage Colour -luomiväripaletin, jonka sain äidiltäni joskus tuliaisena. Paletti on todella kaunis ja siinä on ihastuttavia ja erittäin hyvälaatuisia sävyjä. Jotenkin se on jäänyt harmittavan vähälle käytölle, kuten myös monet muut palettini. Syytän tästä laiminlyönnistä 88-palettja >:(


Kuva on pöllity täältä :)
 
Tässä käytin pohjustajan päällä kultaista "jumbokynää" ja tuosta paletista sitten oikean rivin kahta alinta sävyä. Rajauksena toimi Estee Lauderin ruskea rajauskynä. Olin melkein unohtanut, minkälaista tuo Diorin luomivärilaatu voi parhaimmillaan olla. Levittyvyys on hyvä, pigmenttiä löytyy ja sävyt sulautuvat toisiinsa niin hyvin, ettei niitä tarvitse juuri ollenkaan häivyttää :)



Olen tällä hetkellä kolmatta kertaa Helsingissä tämän kesän aikana. Pidin kesälomani kolmessa erässä, joten tuntuu kuin olisin jatkuvalla lomalla, töissä käyn vain pyörähtämässä silloin tällöin. Noh, ennen tätä kesää kävin täällä äitini luona viimeksi lokakuussa 2011! Kiitos Norjalaisen, on mahdollista saada lennot samalla hinnalla, kuin junalippu yhteen suuntaan :)

Mutta joo, tuo jutun pointti oli se, että vaikka olen reissussa, niin luonnoksissa on sen verran postauksia, että uskallan luvata juttua tulevan ilman viikkojen taukoa :)

3 kommenttia:

  1. Tulipa iso isävä sua :( <3 -Henna

    VastaaPoista
  2. upeat meikit. ja sulla on muuten uskomattoman kauniit kulmakarvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) harmi että olen melko laiska nyppimään niitä! :D

      Poista