torstai 24. toukokuuta 2012

Geelikynnet lilalla glitterkärjellä

Tein ystävälleni geelikynnet ja ehtona oli, että ei mitään bilehile-meininkiä. Minähän olisin tällaisena harakkana tunkenut kynnet täyteen kaikkea mahdollista :D Aluksi mietimme valkoista kärkeä muutamalla tarralla/timantilla. Glitterkärki oli ehdoton ei. Valkoisen geelin kanssa tuli kuitenkin (taas) ongelmia kovettamisessa, joten päädyimme sitten tuohon glitterkärkeen ja muutamaan kukkaseen. Mielestäni kynsistä tuli glitteristä huolimatta tarpeeksi hillityt, eikä yhtään liian bilehile. Asiakas vaikutti myös tyytyväiseltä ja alkoi jo suunnitella seuraavia kynsiä :D ehkä seuraavaksi uskalletaan kokeilla jotain astetta räväkämpää ;)








Tekisi mieli alkaa väkertämään myös itselle kynsiä, mutta taitaa mennä seuraavaan viikkoon. Itselle on niin hankala tehdä ja aikaa kuluu kerralla useampi tunti. Mielessäni on kyllä jo muutamia ideoita kynsiin. Syksyllä tuli ostettua messuilta paljon koristeita joita en ole vielä päässyt testaamaan. Koko viime kesän pidin geelikynsiä ja tänä kesänä varmasti sama touhu jatkuu ja nyt kun kouluni loppuu voin käyttää kynsiä jatkuvasti.

TÄSTÄ blogista löytyy aivan mahtavia ja taidokkaita kynsiä ideoita etsiville. Kadehdittavaa kädentaitoa ja mielikuvituksellisuutta :) ehkä minäkin vielä joskus osaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti