perjantai 11. toukokuuta 2012

Les Plaisirs Nature minituoksut

Moni varmasti muistaa vähintäänkin teiniajoiltaan Yves Rocherin iki-ihanat Les Plaisirs Nature-sarjan hajuvedet. Minulla oli näitä ala- ja yläasteella useampikin pullo.Yläasteella opettaja laittoi tyttöjä pesulle kesken tunnin muutaman vadelmaisen ylilyönnin vuoksi. Ala-asteella pidimme kaverini kanssa yhteistä päiväkirjaa, jossa usein esittelimme toisillemme omistamiamme hajuvesiä. Luonnollisesti tuoksuista piti laittaa myös tuoksunäytteet kirjan sivuille. Vielä vuosienkin jälkeen sivuilta saattoi haistaa pienen häivähdyksen "rosserin karhunvatukkaa".. :)

Les Plaisirs Nature pitää siis sisällään hedelmäisiä ja marjaisia kylpy- ja vartalotuotteita, sekä myös näitä kyseisiä hajuvesiä. Oulun myymälä oli alkuvuodesta remontissa ja remonttimyynnissä myytiin kaikkia tuotteita -50% alennuksella. Päätin siis hamstrata itselleni kasan sarjan tuotteita. Tuoksuista lähtivät mukaan seuraavat versiot:



mansikka, vanilja, kirsikka, karhunvatukka, vadelma



Pullot ovat 20ml mutta näistä on ollut olemassa myös 100ml:n pulloja. Isojen kokojen valmistus on valitettavasti lopetettu, mutta joistain tuoksuista niitäkin on vielä jäljellä. Oma lempparini on vadelma, josta nappasin itselleni myös ison pullon jemmaan. Aprikoosia ei ollut enää pikkupullossa, joten siitä otin vain ison pullon. Sitä en voinut kuvata, sillä se on töissä pukukaapissa. Aprikoosi oli kausituoksu, jota ei enää ainakaan Oulun myymälästä saa, paitsi suihkugeelinä. Myös kirsikka on kausituoksu, eikä lisää enää valmisteta, muutamia kappaleita on vielä myymälässä. Sarjasta löytyy hajuvesinä lisäksi vielä persikka, kookos ja hunaja (kausituoksu) joista en itse hirveästi välitä, joten ne jäivät hankkimatta.

Mutta siis itse tuoksuihin. Kaikki tuoksut tuoksuvat rehellisesti sille mitä luvataan. Mansikka ja vadelma ovat mielestäni ehdottomasti makeimpia, kirsikka hieman mausteisempi ja syvempi. Karhunvatukka on jollain tavalla kirpeän mausteinen (tämä on se nostalgiset fiilikset herättävä päiväkirjatuoksu). Vanilja on kunnon vanilja, ei sellainen keinotekoinen ällöämakea "vanilja". Nämä siis minun mielipiteitäni tuoksuista :)

Ihania tuoksuja ja useita vaihtoehtoja. Miinuksena tuoksun huono kestävyys iholla. Pikkupullot ovat käteviä kantaa mukana laukussa, mutta jos tykästyy johonkin tuoksuun erityisesti, niin 20ml:n pullo ei kauan kestä. Jos käy hyvä tuuri ja löytää lempituoksustaan ison pullon, kannattaa ostaa se, sillä 20ml maksaa 5,90 € ja 100ml 11,90€.

Olen hamstrannut myös muita sarjan tuotteita, mutta niistä lisää myöhemmin.





2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo karhunvatukka (ja vanilja tulossa postissa) ja huomasin kans, että se kuluu tosi nopeasti. Voi että, tuo kirsikka ja vadelma vois olla herkkuja.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania :)kesällä on tulossa myös kaksi uutta limited edition tuoksua.. :P

      Poista