sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Fruttini

Kävin viime kesänä Tallinnassa ja sieltä lähti mukaan myös kosmetiikkaa. Fruttini on tuotesarja, jota ei Suomesta ainakaan tällä hetkellä saa. Sarja sisältää aivan ihastuttavan tuoksuisia vartalotuotteita. Minuun iski hillitön ostovimma kun pääsin Fruttinin hyllylle, mutta en osannut ollenkaan päättää mitä ostaisin! Kaikki tuoksut olivat niin ihania, ja olisin halunnut ostaa jokaisesta tuoksusta kaikki tuotteet. En kuitenkaan olisi oikeasti tarvinut mitään, joten hetken järkeiltyäni päätin ottaa ainakin yhden tuotteen jokaisesta tuoksusta. Mukaan lähti siis yksi suihkugeeli, kaksi vartaloemulsiota, yksi vartalovoide ja kaksi kuorintaa. Muistaakseni valikoimissa oli myös vartalosuihkeita, mutta niitä en halunnut. Esittelyssä nyt siis sarjan kaksi kuorintaa.


mansikka-carambola ja appelsiini

Tykkään tuotteiden pakkauksista, ehkä hieman lapsellisia, mutta yhtä herkullisia kuin sisältökin :p Kaikki sarjan tuotteet ovat myös edullisia, muistaakseni kaikki alle 7€. Suihkugeelit ja vartaloemulsiot n. 3-4 € ja kuorinnat ja vartalovoiteet 5-6 €.

mansikka-carambola
Mansikka-carambola on melko juoksevaa. Kuorivia rakeita ei ole paljon, eivätkä ne ole erityisen karheita. Hyvä esimerkiksi erityisen kuivalle ja ohuelle iholle. Toki kuorinnasta saa halutessaan tehokkaamman tekemällä kuorinnan ennen suihkua kuivalle iholle. Tuoksu on makea ja pitkässä käytössä siihen voi kyllästyä.


appelsiini
Appelsiini on koostumukseltaan täyteläisempää ja rakeita tuntuu olevan enemmän ja ne ovat ja karheampia. Tehokkaamman tuntuinen kuorinta. Normaalille iholle ja esimerkiksi vartalon ongelmakohtien käsittelyyn (kosmeettinen selluliitti). Tuoksu on raikas.

Ensi kesänä varmasti uusi reissu tiedossa. Toivottavasti sarjaan on tullut silloin lisää tuoksuvaihtoehtoja. Seuraavalla kerralla jätän näiden oston viimeiseksi ennen lähtöä. Viimeksi ei tullut ajateltua että nämä kerryttävät mukavasti lisäkiloja laukkuun ja raahasinkin koko loppupäivän mukanani kamalan painavaa laukkua  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti