tiistai 12. kesäkuuta 2012

Beebee

Lukuisissa kosmetiikkablogeissa on kuhistu tämän kevään aikana BB-voiteista. Kosmetiikkablogeja jo pidempään seuranneet ja asiaan vihkiytyneet jo tietävätkin, ettei "aitoja ja oikeita" BB-voiteita markettien hyllyistä löydy. Tästä Garnierin tuotteesta on kirjoiteltu jo kyllästymiseen saakka mutta pitäähän minunkin saada sanani sanottua. Samalla esittelen L'orealilta palkaksi saamani vastaavan tuotteen.

Tässä nämä siis ovat, olkaa hyvä! Garnierin BB-voide Miracle Skin Perfector ja L'orealin Nude Magique BB cream.


Vasemmalla Garnier ja oikealla L'oreal

Aivan ensimmäiseksi minun täytyy sanoa että nämä kaksi eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Garnierissa on valmiiksi sävy ja se on paksua ja jäykkää, kun taas L'orealin vastaava on valkoista ja todella juoksevaa. Levitettäessä Garnier liukuu iholle pehmeästi ja tasaisesti, L'oreal muuttuu levitettäessä epätasaisesti tummemman väriseksi. Sävyn pitäsi mukautua ihon omaan sävyyn. Nämä ovat peittävyydeltään myös aivan eri luokkaa. Siinä missä Garnier tasoittaa ihon sävyä ja peittää jonkin verran epätasaisuuksia, L'orealin voide ei peitä yhtään mitään, tuo vaan hieman väriä kasvoille. Kokemukseni näistä ovat seuraavat:

 Garnier Miracle Skin Perfector sk 15
- koostumus on paksua mutta levittyy sulavasti
- sävy (02) sulautuu hyvin ainakin omalle iholleni joka on hyvin vaalea, ehkä kesällä vielä parempi
- heleä, puolipeittävä lopputulos, tosin kannattaa puuteroida
- ei tarvitse alle kosteusvoidetta
- päälle voi laittaa meikkivoidetta, mineraalimeikkiä jne.

L'oreal Nude Magique BB cream sk 12
- koostumus on hyvin juoksevaa
- ei valmiiksi sävyä, vaan sisältää "värihiukkasia" ja iholle levittäessä voide muuttaa väriä, antaa hieman päivettyneen vaikutelman ainakin minun ihollani
- ei juuri yhtään peittokykyä
- lopputulos on puuterinen ja kuiva, kaipaa ainakin minun käytössäni alle kosteusvoiteen (lupaa muutes 24h kosteutusta)
- päälle ei voi laittaa enään meikkivoidetta tai mitään nestemäistä tuotetta juurikin tuon puuterimaisuuden vuoksi
Garnier levitettynä melko paksusti
 Näitä testatessani muistin yhden tuotteen jonka ostin joskus viimevuonna loppukesästä. Myin aikoinaan Avonin tuotteita ja hankin silloin itselleni tämän Solutions Beautiful Hydration perfecting tint release moisturiser spf 20 (aaah mikä sanahirviö!) kosteusvoiteen. Ajattelin silloin että otan tuotteen käyttöön kesällä ja nyt etsin tämän kätköistäni. Tuote on siis sävyttävä päivävoide. Tässä on samanlaisia "värihiukkasia" kuin L'orealin BB-voiteessa, mutta koostumus ja levittyvyys ovat aivan eri luokkaansa! Tämä on paksua ja peittävämpää kuin Nude Magique mutta ei yhtä peittävää kuin Garnier. Suojakerroin on myös korkeampi, mikä sopii minulle hyvin.


Vasemmalla Avonin sävyttävä kosteusvoide, oikealla Lo'realin Nude Magique

Levitettynä
 Vaikka tätä ei ole koskaan markkinoitu BB-voiteena, (mistä vetoa että niin tehtäisiin jos tuote lanseerattaisiin vasta nyt) lukisin tämän samaan kategoriaan näiden uusien marketti "BB-voiteiden" rinnalle. Oma suosikkini näistä on Garnier ja Avon tulee hyvänä kakkosena. L'orealista en tykkää yhtään ja se lähtee varmasti
kiertoon jollekin.


Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka haluavat peittävän meikkipohjan (etenkin tämänhetkisen iho-ogelmani vuoksi). Meikkipohja ei saa silti olla mattapintainen tai puuterioidun näköinen, vaan heleä. Vaikka tykkäänkin näistä sävyttävistä kosteusvoiteista, en käytä niitä yksinään, vaan esimerkiksi meikkipuuterin tai mineraalipohjan alla. Yleensä käytän pohjan tekoon ihan vain meikkivoidetta ja irtopuuteria, mutta jos on esim. vapaapäivänä pakollisia menoja ulkona, niin en halua kuluttaa turhaan meikkivoidetta. Silloin laitan jotain näistä ja vähän meikkipuuteria päälle. Jos pitää tehdä erittäin kestävä ja peittävä meikki, laitan sävyttävän kosteusvoiteen päälle vielä meikkivoiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti