torstai 14. kesäkuuta 2012

Paras käsivoide

En ole mikään käsivoiteiden suurkuluttaja. En kanniskele käsivoiteita mukanani tai rasvaile käsiäni jatkuvasti. Käteni eivät ole erityisen kuivat ja käytän päivittäin vartalovoiteita jolloin tulee samalla rasvattua myös kädet. Kuitenkin talven ollessa kovimmillaan ja pakkasten paukkuessa myös minä jouduin rasvailemaan käsiäni ahkerammin. Kuiviin talvikäsiin löysin pelastajan Yves Rocherin Arnica-sarjan täyteläisestä "kylmältä suojaavasta" käsivoiteesta.






Voide on ihanan täyteläistä ja tuoksu on miellyttävä. Täyteläisyydestä huolimatta se imeytyy nopeasti. Tämä ei jätä iholle inhottavaa kalvoa. Voide sisältää karitevoita joka pehmittää ihoa tehokkaasti. Kuivien käsien pelastaja. Vaikka käteni eivät yleensä ole erityisen kuivat, käytän mielummin tällaisia täyteläsiä käsivoiteita kuin ohuita litkuja. Voin siis suositella tätä kaikille jotka kaipaavat hyvää käsivoidetta, vaikkei olisikaan aivan rutikuivat kädet. Miinusta antaisin ainoastaan tuosta pakkauksesta, sillä mielestäni käsivoidetta on aika ällöä kaivaa suoraan purkista ja harva tuskin kotikäytössä käyttäisi spaattelia siihen tarkoitukseen.Voide on myös parabeeniton, jos joku sellaista etsii :)

Itse käytin tuotetta jatkuvasti paukkupakkasten aikoihin, lisäilin sitä vähän väliä ja hieroin sitä myös kynsinauhoille ja kyynärpäihin. Sain kulutettua purkin melkein loppuun, kunnes se unohtui jonnekin vanhaan laukkuun, josta se löytyi pari päivää sitten. Nyt jämät on käytetty loppuun ja hankinnassa on uusi käsivoide kesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti