keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tutorial: violetti silmämeikki

Ajattelin kokeilla tutorialin tekoa kun kerrankin on kunnolla aikaa. Olin miettinyt tätä jo aikaisemmin, mutta en keksinyt silloin aihetta. No, eipä sen keksiminen mitenkään hankalaa ollut, päätin nimittäin yhtenä aamuna töihin meikatessani huvikseen kuvata meikin tekoa vaihe vaiheelta ja tässä on tulos :)

Tällaista melko simppeliä meikkiä siis lähdetään tekemään.


Minulla saattaa kulua aamuisin melko kauan aikaa siihen että saan päätettyä silmämeikkini värit. Tänä aamuna kokeilin vain kahta väriä kädelle ja siitä se ajatus stten lähti... ;)


Ensin tein meikkipohjan ja pohjustin luomet luomenpohjustajalla.


Sitten levitin violettia mattaväriä liikkuvalle luomelle, ei aivan sisänurkkaan asti, sen jätin tyhjäksi.


Sitten sisänurkkaan kultaa, jota vedin hieman violetin päälle. Jos pohjameikki on jo tehty, niin kannattaa suojata alaluomet esim.puuterivipalla meikkiä tehdessä, ettei luomiväriä ole poskilla. Nämä mun käyttämät kultaiset värit (CS) on tosi pöliseviä.


Luomivakoon levitin pronssia.


Pronssin päälle kohti kulmakarvaa levitin samaa kultaa jota käytin sisänurkassa. Tätä kultaisen ja "puhtaan" ihon rajaa häivyttelin ensin puhtaalla siveltimellä ja sen jälkeen ihonvärisellä mattaluomivärillä.


 Tässä kuvassa kultaisen raja on häivytetty ja olen lisännyt violetin päälle hieman lisää violettia ja sisänurkkaan valkoista mattaväriä (kirkastaa kivasti katsetta näin aamuisin.. :))


 Yhdistin ylä- ja alaluomet ulkonurkasta pronssilla ja sisänurkasta kultaisella. Sisänurkkaan lisäsin vielä vähän valkosta mattaväriän osittain myös kultaisen värin päälle. Samaa valkoista laitoin myös kulmaluulle.


Rajasin yläluomen nestemäisellä eyelinerillä ja alaluomelle tein valkoisen sisärajauksen. (toinen ehdoton katseen kirkastaja, vertaa vaikka yllä olevaan kuvaan!)


 Sitten vain ripsaria, kulmien meikkaus ja alaluomen siistiminen (suojauksesta huolimatta saan aina sotkettua luomiväriä alaluomille ja poskipäille). Voila, silmämeikki on valmis!



Tässä vielä kuvia valmiista meikistä. Napsin näitä parvekkeella sadesäällä, joten näissä on siksi eri sävy.



Ajattelin tehdä joskus sellaisen kunnon tutorialin jossa kuvaan ja käyn läpi myös meikissä käytetyt siveltimet ja luomivärisävyt, häivytystekniikat jne.

Toivottavasti tästä on iloa jollekin blogiini eksyvälle, kävijälaskurin mukaan teitä nimittäin on! Kommenttiakin saa laittaa :)

4 kommenttia:

  1. No minäpä laitan! Kommenttia, siis. :) Tosi hieno tutorial, selkeät kuvat ja hyvin ohjeistettu. Näitä vain lisää. Teen itsekin mielelläni tutoja, mutta ovat niin pirun työläitä, että saan harvemmin aikaiseksi.

    Meikkaat muuten hirmu nätisti, ihastelen joka kerta, vaikka en ole aikasemmin saanut kerrottus. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :)

    Joo itsekin tykkään katsella paljon muiden tekemiä tutoja ja nähdä muiden meikkaustyylejä jne. Tämän tekeminen oli kyllä melko työlästä, pitäisi muistaa useammin meikatessa ottaa kuvia talteen niin voisi väkertää näitä aina jos on aikaa :)

    Sinullakin on ihania meikkikuvia, mutta harvemmin tulee kommentoitua, blogisi on ensimmäisiä joita aloin muinoin lukemaan anonyyminä ja vasta nyt oman blogin myötä sain tehtyä tilin bloggeriin.

    Minä muutes aikoinaan aiheutin sinulle sen reality chekin ;)
    http://lazydynamitee.blogspot.fi/2010/05/kahvilla.html

    VastaaPoista
  3. Ai se olit sinä. :) Kivaa! Onpa hauska "tutustua" tällä tavoin virtuaalisestikin. :)

    VastaaPoista