sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Super Liner

Tässä taas yksi tuote L'orealin paketista, Super Liner 24h Gel Eyeliner. En ole vielä oikein koskaan testannut geelirajauksia ja pari kertaa olen kaupassa tätä katsellut ja harkinnut ostavani, joten oli kiva saada tämä kokeiluun.


 Tuote lupaa erittäin intensiivistä ja dramaattista lookia ja 24 tunnin kestoa. Tuote on vedenkestävä ja jälki kuivuu nopeasti ja sen luvataan olevan hellävarainen.


Mukana tulee myös sivellin, jolla tuotetta on tarkoitus levittää. Heti alkuun sivellin näyttää mielestäni melko paksulta tähän tarkoitukseen. Samaa olin miettinyt jo kaupassa joskus tuottetta katsellessani.



Tuote on sävyltään  03 Violet Black ja ilmeisesti Suomessa ei muita sävyjä ole saatavilla? Väri ei ole siis täysin musta. Se on toki tumma ja pigmenttiä löytyy. Sävy on ehkä lähinnä munakoisoa ja siinä on nähtävissä pienenpieniä violetteja kimalteita, mutta mikään glitterirajaus tämä ei ole.


 Jäljestä saa siveltimen asennosta riippuen paksua tai ohuempaa.


Rajaus levittyi hyvin ja tykkään sen tussirajaukseen varrattaessa pehmeämmästä jäljestä. Ainoa miinuspuoli tässä on tuo mukana tuleva sivellin. Sen karvat eivät pysy tiiviisti yhdessä kun tuotetta ottaa siihen, vaan ne harottavat kökösti mihin sattuu, eikä siistiä jälkeä saa helposti. Voin vain kuvitella, että kokemattomamman meikkaajan on erittäin hankala tehdä tällä siveltimellä siistejä rajauksia. Muuten siveltimessä ei ole mitään vikaa, se on vaan liian iso. Ajattelin ottaa sen luomivärisiveltimeksi ja käyttää tähän geelirajaukseen jotain muuta sivellintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti