tiistai 28. elokuuta 2012

Luomivärihaaste, Day 2

Haasteen toisena päivänä käyttöön päätyivät sävyt (ylhäältä alas) Ivory Slipper (10), Nude Fresco (47) ja Chocolate Bliss  (38). Kaksi ensimmäistä ovat koostumukseltaan satiinisia, jälkimmäinen on matta. Siinä taitaa olla yksi paletin pigmenttisimmistä sävyistä.


Nämä sävyt ovat niitä ah, niin helppoja ja turvallisia (lue: tylsiä). Jotta meikistä ei olisi tullut vallan arkinen, yhdistin siihen mustat sisärajaukset.



2 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Itse juurikin tylsänä meikkaajana tykkään vähän klassisemmisya sävyistä. Yksi kysymys: miten teet ton luomivärin, käytätkö sivellintä vai jotain toisentyyppistä aplikaattoria? Ja onko sulla jotain kikkaa miten luomivärin saa levitettyä siististi ja pysymään siistinä? Nimim. toivoton meikkaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Levitän luomivärit aina siveltimellä, en käytä esim. palettien mukana tulevia applikaattoreita. Pysyvän meikin aikaansaamiseksi kannattaa levittää luomelle aina ennen luomiväriä pohjustusaine. Hyvän pohjustajan kanssa silmämeikki pysyy varmasti aamusta iltaan. Itse käytän tätä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen :)

      http://www.pretty.fi/coastal-scents-shadow-worx-matte-silmameikin-pohjustusaine-p-3307.html

      Tuohon luomivärin levittämiseen semmoinen vinkki, että kannattaa lisätä vähän väriä kerrallaan, ja aina värin lisäämisen jälkeen häivyttää rajoja puhtaalla siveltimellä. Eli siis vuorotellen lisätään väriä ja häivytellään pois, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Harjoittelemalla oppii, joten ei muuta kun meikkailemaan :)

      Poista