perjantai 24. elokuuta 2012

Luomivärihaaste

Vaikka en ole täällä blogissa paljon meikkejäni esitellyt, voin sanoa että minulle on ainakin luomivärejä kertynyt ihan kiitettävästi. Välillä harmittaa, että useat paletit jäävät tyystin unohduksiin ja käytän jatkuvasti vain tiettyjä paletteja.

Yksi unohdetuista paleteista on tämä Estee Lauderin paletti, jonka sain yhdestä harjoittelupaikasta lahjaksi.


Paletissa on 18 kaunista murrettua sävyä. Osa on mattapintaisia, osa helmiäisiä. Olen tehnyt paletilla ainoastaan pari meikkiä, eikä kaikkiin nappeihin ole vielä edes koskettu. Tämän paletin kanssa huomaa myös hyvin sen, että merkki ei aina takaa laatua. Osassa sävyistä on ihan hyvä pigmentti, mutta toiset ovat aivan surkeita, laatu on varisevaa ja luomivärit "katoavat" luomilta päivän mittaan hyvästä pohjustuksesta huolimatta.


Haluan kuitenkin pitkän tauon jälkeen ottaa tämän paletin tehokäyttöön. Ajattelin tehdä tällä joka päivälle erilaisen silmämeikin siten, että käytän päivittäin vain kolmea sävyä aloittaen tuosta vasemman reunan "pystyrivistä".



Kun saan haasteeni toteutettua, pidän julkaisuviikon, jolloin paljastan päivä kerrallaan aikaansaannokseni. Pidän itselleni peukkujai haasteen toteutettamiseksi, sillä minulla on paha tapa kyllästyä/unohtaa tällaiset tempaukset hyvinkin nopeasti :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti