perjantai 17. elokuuta 2012

Tukholmasta

Tässä lupailemani hurjat ostokset Tukholmasta :)


Ihana cluthc-laukku niinkin eksoottisesta paikasta kuin H&M:ltä. Tämän ostettuani menin heti Helsingissä käymään samassa putiikissa ja olin innoissani, kun en nähnyt näitä siellä. Ouluun palatessani paikallisen H&M:n hyllyt sen sijaan notkuivat näistä :s

Sitten siirrytään kosmetiikkaan.

KICKS:stä ostin Viva La Divan poskipunan. Sävy 4. Papparazzi, joka on ihana kylmän pinkki mattasävy. Tämä tuoksuu melko voimakkaalta, mutta se ei minua pahemmin häiritse :) kivasti tuo laukun neonvärisyys tulee esille tässä kuvassa..


Sitten päädyin ostamaan Maybellinen BB-voiteen, kun Garnierin vastaava<3 pääsi loppumaan. Tätä en ole ehtinyt testata kuin kerran kasvoille, ja kasvoilla tämä vaikutti todella vaalealta. Valitsin siis vaaleimman sävyn. Testailut jatkuvat, vaikka ensikokeilulla tämä vaikuttaa enemmänkin meikkivoiteelta Garnieriin verrattuna.


Laivalta ostin uuden meikkivoiteen, Diorskin Forever sävy 010. Olen aikaisemmin käyttänyt Diorskin Nudea, mutta nyt päätin kokeilla tätä hieman peittävämpää ja pitkäkestoisempaa versiota. Parin kokeilukerran jälkeen olen rakastuntut! Tästä lisää raporttia ja kuvatodisteita myöhemmin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti