maanantai 20. elokuuta 2012

Testissä Maybelline Dream Fresh BB

Olen nyt testannut enemmän tätä uutta hankintaani ja minun täytyy perua aiemmat sanani. Olin alkuun melko epäileväinen tätä kohtaan, sillä kokemukseni Maybellinen tuotteista (erityisesti meikkipohjat) eivät ole olleet kovinkaan mairittelevia.

Maybelline Dream Fresh BB mainostaa itseään 8-in-1 tuotteena. Se lupaa mm:

1. Luoda kasvoilla luonnollista hehkua
2. Tasoittaa ihonväriä
3. Suojata (suojakerroin on 30)
4. Kosteuttaa koko päivän
5. Häivyttää epäpuhtauksia
6. Öljytön koostumus, ei rasvoita
7. Näkyvästi tasaisempi iho
8. Tuntuu raikkaalta

Lunastiko tuote sitten lupauksensa?


Vastaus on kyllä.

Testasin tätä  hätäpäissäni ensimmäisen kerran laivalla hyttimme vessassa ja tämä näytti silloin aivan liian vaalealta minulle. Johtunee juurikin siitä vessan valaistuksesta :) Silloin tämä tuntui tahmealta ja huonosti levittyvältä ja jouduinkin pesemään kasvoni samantien ja laittamaan kunnon meikkivoiteen. Kaduin heti ostostani.

Nyt kotiuduttuani päätin antaa tuotteelle uuden mahdollisuuden. Levitin sitä puhtaille kasvoille, enkä siis käyttänyt alle kosteusvoidetta. Toimi mainiosti ilman, mutta kuivaihoisemmalle suosittelisin ehkä sen kosteusvoiteen käyttöä. Kokeilin levittää sormilla sekä meikkivoidesiveltimellä, jälkimmäisellä saa ehkä hitusen enemmän peittävyyttä. Ensimmäisella kerroksella tämä tarjosi tällaisen tuloksen:


 Mielestäni ihoni näyttää tasaisemmalta ja voide antoi sille myös heleyttä ilman, että kasvoni näyttäisivät rasvaisilta. Minulla on käytössäni kaikista vaalein sävy light, joka sopii ihonsävyyni ihan hyvin. Tämä ei ole mitään superpeittävää, mutta toisella kerroksella sain vielä tasaisemman tuloksen. Tämä on siis kerrostettavissa, jos haluaa lisää peittävyyttä.

 Laitoin kaksi kerrosta ja kiinnitin pohjan vielä irtopuuterilla. Oli lämmin päivä ja tein muutaman tunnin rakennekynsiä, joita tehdessä tulee aina todella kuuma ja hiki. Luulin, että koko meikkipohja olisi sulanut pois tai vähintäänkin pakkaantunut huokosiin, koska minulla oli todella kuuma. Noh, kävin sitten myöhemmin tarkistamassa tilanteen ja todella yllätyin, sillä pohja näytti edelleen erittäin hyvältä! Ihoni tuntui koko päivän kosteutetulta ja raikkaalta.Ölytön koostumus ja puuterilla kiinnittäminen tosiaan auttavat pitämään tuotteen paikallaan. Jos vertaan tätä aiempaan lemppariini, eli Garnierin BB-voiteeseen, niin mielestäni tässä on paljon parempi pysyvyys. Tässä ei ole myöskään niin voimakasta tuoksua kuin Garnierissa, vaan tuoksu on melko neutraali.

 Tykästyin siis todella tähän tuotteeseen. Tämä on sellainen, jota voin käyttää silloin, kun en tarvitse erityisen peittävää meikkiä, vaan kun haluan näyttää hieman ihmismäisemmältä. Tämän lisäksi tarvitsen kuitenkin erillisen peitevoiteen silmänalusille ja suurimmille näpyille. Tämä toimisi varmasti erittäin hyvin myös mineraalipohjan alla, jos haluaisin vielä enemmän peittävyyttä. Plussaa tämä saa erityisesti pysyvyydestä ja ekstraplussaa vielä söpöstä pakkauksesta :) Tässä tosin on vain 30ml tavaraa, kun Ganierissa taisi olla 50ml. Litrahinnaltaan tämä tulee siis kalliimmaksi.

Kannattaa muistaa, että nämä arviot ovat siis täysin omia mielipeiteitäni ja omakohtaisia kokemuksiani siitä, miten tuote on toiminut minun ihollani. Jos ihossasi on paljon peitettävää ja epäpuhtauksia, ja halut peittää niitä, niin tämä voi olla turha ostos. Jos taas ihosi on hyvässä kunnossa, eikä peitettävää juuri ole, niin tämä voi olla aivan mainio tuote :)

Onko kukaan muu testannut tätä? Vieläkö BB-buumi jaksaa innostaa? :D 

6 kommenttia:

  1. Jee vihdoin jollain oli jotain juttua tästä! :) Mulla on garnierin bb mutta on aivan liian rasvainen omalle iholle, oiskohan tästä korvaajaksi? Haen siis kevyttä, geelimäistä koostumusta rasvoittuvalle sekaiholle.

    VastaaPoista
  2. Hei

    Minullakin oli tuon Garnierin kanssa ongelmana sen rasvaisuus, parin tunnin kuluttua levittämisestä iho kiilteli huolellisesta puuteroinnista huolimatta. Tämä Maybellinen BB tuntuu paljon kevyemmältä, ei läheskään niin rasvaiselta, pysyvyys on mielestäni parempi, peittävyys suunnilleen samaa luokkaa, ehkä vähän parempi. En ole käyttänyt alla kosteusvoidetta ja hyvin on toiminut :)

    Suosittelen ainakin testaamaan tämän, voithan käydä pyytämässä tästä ensin näytteen ja sitten harkita koko putelin ostoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin n. viikon ja muuten ihan ok tuote MUTTA syystä tai toisesta sain voiteesta rajun ihottuman ja turvonneet silmät. Ei ole ollut kouluun menemistä...

      Herkkäihoisille ja atooppisen ihon omaaville ehdoton ei siis ks. tuotteen kohdalla!

      Poista
    2. No höh, harmi että se ei sopinut sinulle :(

      Poista
  3. Mäki tykkäsin tosta kyllä aika paljon, henk kohtanen bb-lemppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin :) mutta kovasti tekisi mieli testata niitä "aitoja" bb-voiteita :)

      Poista