tiistai 10. heinäkuuta 2012

Aika mennä hoitoon, eiku siis huoltoon

Ehh, otsikko on nolo! :) 

 Toukokuussa tekemäni kynnet olivat ehdottomasti huollon tarpeessa 5 viikon jälkeen. Kynnet pysyivät älyttömän hyvin, vaikka pitkitin huoltoa jatkuvasti. Pienen pientä reunojen ilmaantumista oli nähtävissä vain oikean käden etu- ja keskisormessa.

Ennen huoltoa kynnet näyttivät siis tältä. Kivat kasvurajat :)


 Sitten koitti vapaapäivä ja sen mukana mahdollisuus näpertää uusia kynsiä ilman aikataulua. Halusin jotain ehdottoman kesäistä väriä. Valitettavasti en saanut otettua kuvaa heti huollon jälkeen, joten tässä kuva viikon "vanhoista" kynsistä.


 Mielestäni värit ovat ihanat ja sopivat hyvin toisiinsa. Tässä on käytetty kolmea eri glitteriä. Tarkoitus oli vielä maalata tuohon isojen hileiden kaveriksi leoparditäpliä, mutta laiskuus iski. Ehkä sitten ensi kerralla. Ihastuin muuten tuohon "stiletti" muotoon. Oikeastaan nämä ovat kyllä pikemminkin mantelit kuin stiletit. Jotenkin tämä muoto on paljon sirompi. Nyt kun olen katsellut muilla ihmisillä tavallisia tylppäkärkisiä neliökynsiä, niin ne näyttävät jotenkin tosi kömpelöiltä! En tiedä mikä siinä on, mutta tästä muodosta en aijo luopua ainakaan hetkeen, kuten en myöskään rakennekynsistä! On se vaan niin helppoa olla kun ei tarvi koko aikaa olla viilaamassa ja lakkailemassa kynsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti