lauantai 7. heinäkuuta 2012

Guess What?

Kerroin jo aiemmin, että minulla on melko paljon hajuvesiä varastoissani. Noh, varastoni täydentyivät taas hieman lisää, kun sain lahjaksi Guessin uuden kesätuoksun Guess Seductive Sunkissed. Tuoksu on aivan ihana, juuri kesään sopiva!


Kopsasin tuoksukuvauksen suoraan Fashionstoren sivuilta. Siellä tuoksusta sanotaan näin:

Nuorekkaan herkullinen alkutuoksu muodostuu päärynästä, vadelmasta, mustaherukan kukista ja verigreipistä. Aistillinen sydäntuoksu sisältää jasmiinia, brasilialaista orkideaa ja vaniljaa. Viettelevä sydäntuoksu saa voimansa orvokin ja eebenpuun lämpimän aistillisista vivahteista.

Aivan todella herkullinen kukkais-hedelmäinen tuoksu on siis kyseessä. Itse erotan tuoksusta ainakin tuon vadelman ja vaniljan. Herkullinen, lämmin ja makea tuoksu. Täydellinen tuoksu kuumiin kesäöihin ;) Tuosta pakkaukseesta tulee mieleen fiftari henkinen pallomekko, ruskettunut, auringonpaahteessa hikoileva iho ja täyteläiset, kirkkaanpunaiseksi maalatut huulet... ja miten ihana onkaan tuo pullon pieni yksityiskohta: minikokoinen huulipuna!

 

Omistan jo ennestään tämän tuoksun alkuperäisen version, joka on nimeltään pelkkä Guess Seductive. Fasionstoressa siitä sanotaan näin:

GUESS Seductive seksikäs tuoksu, jossa kallisarvoisen Florenite-kurjenmiekan tuoksu. Kupliva kukkais-itämainen ja metsäinen tuoksu on kainolla tavalla naisellinen ja samalla huumaavan viettelevä. Alkutuoksu: Bergamotti, mustaherukka, mehukas päärynä. Sydäntuoksu: Appelsinikukka, jasmiini, kurjenmiekka Jälkituoksu: Vanilja, olibanum-hartsi, kasmirpuu.

Mielestäni tämä tuoksu on nimensä mukaan nimenomaan viettelevä. Yksi minun lemppareistani. Tämä on sellainen tuoksu, joka tuo heti lisää itseluottamusta. Yhdessä työharjoittelupaikassa kempparissa työkaverit sanoivat tätä tuoksua pornoksi :D. Tämä ei kuitenkaan sovi ihan kaikkiin tilanteisiin, vaan yleensä laitan tätä jos menen juhlimaan tai jos on joku tilaisuus missä pitää olla oikein edustavana ja laittautuneena. Mikään hento kesätuoksu tämä ei ole, toisin kuin Sunkissed.


Tällä hetkellä Guess -perheeni näyttää siis tältä:



2 kommenttia:

  1. Jos oot kiinnostunut GlossyBox -jutusta, niin tässä olis adressia että saatais se joskus Suomeenkin. :)

    http://www.adressit.com/glossybox_suomeen

    VastaaPoista