tiistai 24. heinäkuuta 2012

Turkoosia ja timantteja

Muutama viikko sitten tehdyt tiikerikynnet osoittautuivat kaverilleni liian pitkiksi toimistotyöhön. Hänen kyntensä kasvavat muutenkin nopeasti, joten oli aika tehdä hänelle kynsihuolto. Huolletut kynnet muistuttavat melko paljon omia kynsiäni jotka tein toukokuun lopussa :)



Pitäisi tilata lisää kaikkia mahdollisia koristeita, kuten glittereitä ja timskuja. Varastoissani on nyt lähinnä kirkkaita kesävärejä, mutta haluaisin myös tummempia syysvärejä ja lisää timantteja ja muita... Pitäisi kai tutustua ebaysta tilaamiseen, mutta tuntuu niin vaivalloiselta :D Lisäksi tarvisin jotain todella juoksevaa geeliä glittereiden kanssa sekoitettavaksi. Tällä hetkellä mulla on käytössä siis Cesars Secretin geelit, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen, mutta tarvisin jonkun halvan purkin ohutta geeliä pelkkään koristeiden laittoon. Osaako joku suositella?

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniin väriset kynnet! <3 Voin suositella Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, joka on aika juoksevaa ja sopii varmasti hyvin glitterin kanssa sekoitettavaksi. Hintaa kyseisellä purkilla on alle 10€:

    http://www.nded.fi/uv-geelit-ja-vaerigeelit/vylet-nails-studio-edition/vylet-nails-studio-edition-1-vaihe-geelillae.html#tcnd_626

    Ebaysta kannattaa pysyä kaukana! ;) Ei vaan, sieltä olen lukuisat kynsikoristeet tilannut todella huokeaan hintaan ja tilaan jatkossakin. Sieltä löytää kyllä ihan kaiken mitä suinkin vain keksii ruveta etsimään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Joo ajattelinkin että varmaan pitää tehdä tilaus tuonne nded:lle. Olen aikaisemmin käyttänyt juuri nuita Vylet Nails studio edition geelejä, mutta eivät mitenkään voita cesareita ;) taidankin tilata tuon suosittelemasi geelin glittereitä varten :)

      Poista