maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lomameikkejä

Aina reissuun lähtiessäni kohtaan samat ongelmat meikkipussini suhteen: mitä meikkejä otan mukaan? Monia kertoja olen ottanut mukaan aivan liikaa meikkejä, eri luomivärejä, poskipunia, huulikiiltoja...Kuitenkaan en edes käytä niitä reissussa. Monesti tulee otettua mukaan ne samat värit ja paletit, joita käytän normaalistikin eniten. Olin viikon Helsingissä äitini luona ja päätin samalla mennä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Pakkasin meikkipussiin nimittäin sellaiset sellaiset paletit, joita tulee muuten käytettyä todella vähän.

Päätin koota reissuni meikkailuista tällaisen pidemmän postauksen. Sain tehtyä muutaman meikin viikon aikana, mutta valitettavasti oli myös päiviä, jotka menivät pelkän ripisivärin voimin.

Meikkipussiin päätyivät siis jo aiemmin esittelemäni Coastal Scentsin GO-sarjan luomiväripaleteista Moscow ja London. Lisäksi otin mukaan luottotuotteeni silmämeikin häivytyksiin ja korostuksiin.

Ensimmäinen meikki syntyi näistä väreistä.

Moscow ja London

Melko helppo meikki, vihreää liikkuvalla luomella ja häivyttely ruskealla mattavärillä. Tässä ei ole edes rajauksia.




Seuraavaksi halusin jotain haastavampaa, ja kokeilin Londonin turkooseja sävyjä.






Kolmanneksi halusin jotain hempeämpää ja kokeilin kultaa yhdistettynä mattaiseen taupeen ja luumuun. Näissä kuvissa ei näy oikein kunnolla tuo luumu, mutta luonnossa varjostukset olivat siis paljon violetimmat.

.



Neljännessä meikissä käytin kultaa, pronssia ja ruskeaa. Tässä käytin myös poikkeuksellisesti vesiliukoista ripsiväriä. Vannon Max Factorin False Lash Effect-ripsarin vedenkestävän version nimeen, (tästä lähtien käytän monen muun tapaan lyhennettä FLEWP :)) koska se pitää taivutukset niin älyttömän hyvin, tekee ripsistä muutenkin siistit ja tuuheat ilman paakkuja. Tässä mulla on ripsissä Lorealilta palkaksi saamani uusi False Lash Telescopic, jossa on mukana pidentäviä kuituja. Ihan ok ripsari, mutta koska se on vesiliukoinen, se latistaa ainakin mun ripset, eikä taivutuksista ole tämän laittamisen jälkeen enään tietoakaan. Tällä on myös helppo saada ripset klönteille. Tämänhän pitäisi tuoda ripsiin irtoripsimäistä pituutta, ja onkin mielestäni parempi hennoille ja ohuille ripsille, kuin tuuheille ja lisää tuuheutta kaipaaville.


Mutta tässä siis viimeinen GO-paleteilla tekemäni meikki. Huomaa nuo kököt ripset muihin meikkikuviin verrattuna :(




Tarkoitukseni oli käyttää viikon aikana näitä paletteja mahdollisimman monipuolisesti, eli olisin halunnut tehdä meikin vielä ainakin noilla violeteilla väreillä, sekä myös klassisen smoky-eyesin Londonin mattamustalla ja hohtavalla harmaalla. Ehkä teen sellaiset meikit vielä kunhan tulee siihen tilaisuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti