keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Crush Glow


Muutama vuosi sitten aloittaessani blogien lukemisen, huomasin että monessa kosmetiikkablogissa hehkutettiin Diorin luomivärejä. Erityisesti niitä "viisikoita". Joillain tuntui olevan tarve keräillä niitä, ja tulevia lookeja kuolattiin jo pitkään ennen niiden ilmestymistä. Itsekin tuolloin ihastuin viisikoihin ja päätin ostaa sellaisen itselleni. Mietin pitkään, minkä paletin valitsisin. Halusin ajattomat sävyt, jotka sopisivat aina hetkeen kuin hetkeen. Pitkän pohdinnan jälkeen valitisin kesän 2010 lookista (saa korjata jos olen väärässä) viisikon nimeltä Crush Glow.

Crush Glow pitää sisällään kultaisen, lilaan taittavan ruskean, ruskean ja vaalean sävyn. Nämä kaikki ovat erittäin hohtavaa laatua, paitsi keskimmäinen persikkainen sävy on matta. Kaikissa on hyvä pigmentti, paitsi tuossa oikean yläkulman vaaleassa sävyssä.

Kun hankin paletin, en vielä meikannut värikkäästi. Tai jos meikkasin, en tohtinut mennä niillä meikeillä ulos.. Nykyään tätä palettia tulee käytettyä harvoin, koska sen sävyt ovat makuuni tylsät.

Tylsyydestä huolimatta kaivan tämän paletin esiin aina silloin tällöin. Joka kerta huomaan uudelleen, kuinka kauniita meikkejä tällä saa aikaan. Onnistuin siis valinnassani, paletti on ajaton.




Tässä vielä muut silmämeikissä käytetyt tuotteet.
 - CS Shadow Work -luomenpohjustaja
 - Crush Glow (kaikki muut paitsi vasen alanappi)
 - MNY luomiväri häivytyksiin
 - MSCHIC luomiväri korostuksiin
 - Sensai eyeliner
 - FLE(wp)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti