tiistai 10. heinäkuuta 2012

Harvinaista herkkua

Blogissani ei muistaakseni ole kertaakaan esitelty ostoksia. Tähän on selvä syy: Kosmetiikkavarastoni ovat sen verran suuret, että lähes aina jonkin loppuneen tuotteen tilalle löytyy kaappien kätköistä toinen korvaava tuote. Näin on esimerkiksi aina deodoranttien, kasvovesien, putsareiden, suihkugeelien tai shampoiden kohdalla. Joskus harvoin saattaa kuitenkin käydä niin, että loppuneen tuotteen tilalle ei löydy uutta tuotetta. Sehän tarkoittaa siis sitä, että pääsen ostoksille, jihuu! :)

Tällä kertaa ostoslistalle pääsi yövoide. Olin jo aiemmin päättänyt testata seuraavaksi Yves Rocherin sekaiholle tarkoitetun Sebo Specific -linjan kosteusvoidetta. Nappasin sen siis mukaan ostoskoriin, ja koska halusin saada kaksi leimaa kanta-asiakaskorttiin, ostosten piti olla yli 10 euroa. Siispä kiikutin kassalle vielä yhden suihkugeelin, Jardins du Monde Brasilian kahvipapu.


En missään nimessä olisi tarvinnut yhtään enempää suihkugeelejä, mutta tätä en käytäkään suihkussa. Olen jo kauan aikaa himoinnut tätä käsisaippuaksi ihastuttavan tuoksun vuoksi. Meillä on kylppärissä posliininen saippuapumppu, johon menee juuri sopivasti kokonaan tämmöinen 200ml suihkugeeli. En laita siihen erikseen saippuaa, vaan yleensä täytän sen jollain ihanan tuoksuisella suihkugeelillä (niitä mulla riittää!!) ja monesti vieraat sitten ihastelevat ja kyselevät mitä saippuaa meillä on. Odotan innolla muiden reaktiota, kun käsiä pestessä alkaa tuoksumaan tuo herkullinen kahvi ;) Poikaystäväkin yleensä huomaa, milloin on "saippua" vaihtunut ja heti tulee kommenttia uudesta tuoksusta.

PS. kirjoitin tuossa aiemmin, että aina löytyy kaapista uusi deodorantti loppuneen tilalle. Joudun perumaan sanani, sillä tajusin äsken että deodoranttini vetelee viimeisiään, eikä tilalle ole uutta! Noh, en pane pahakseni pientä kempparissa pyörähtämistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti